Mossos d'Esquadra 2020 Discover

Detinguts dos joves a Roda de Berà per amenaces, lesions amb arma blanca i un robatori amb violència

Van agredir i amenaçar una parella i prèviament un d’ells havia robat una cadena d’or a una altra persona

Els Mossos d'Esquadra van detenir dues persones a Roda de Berà la matinada del passat dijous, 6 d'agost, com a presumptes autors d'un delicte de lesions i amenaces. A més, a un d'ells, també se li atribueix un robatori amb violència i intimidació. El divendres van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i els dos detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs.

Amenacen i agredeixen una parella al Passeig Marítim

La policia catalana rebia un avís als voltants de les tres de la matinada del dijous que uns desconeguts havien amenaçat i agredit una parella al Passeig Marítim de Roda de Berà. Les víctimes van aconseguir fugir i refugiar-se en un càmping que hi havia a prop de la zona. Un dels lladres, però, va clavar una navalla a la cama d'un membre de la parella i va haver de ser traslladada fins a un centre hospitalari.

Arran de la descripció facilitada per les víctimes, els mossos van iniciar la recerca dels sospitosos. Poc després, van localitzar i detenir els dos presumptes autors de les agressions i amenaces, dos joves de 19 anys i veïns del municipi del Baix Gaià.

Així mateix, també van saber que una estona abans dels fets, un altre ciutadà havia patit un robatori amb violència per part dels arrestats. Causalment, la víctima els va reconèixer quan els tenien retinguts prop del càmping i va explicar que un d'ells li havia estirat la cadena d'or del coll i, posteriorment, després de colpejar-lo va intentar clavar-li una navalla a l'estómac. A banda de les contusions que va patir, l’agressor també li va trencar el telèfon mòbil. 


Comentaris