L'Arboç: Detinguts quatre individus com a presumptes autors de diversos robatoris arreu de Catalunya

Els fets s'han produït durant el matí d'avui divendres, 16 d'octubre | Quatre homes més han estat identificats
Imatge d'una patrulla de la Policia Local de l'Arboç | Policia Local de l'Arboç

La Policia Local de l’Arboç ha detingut quatre individus com a presumptes autors de diversos robatoris arreu de Catalunya. Durant el matí d’avui divendres, 16 d’octubre, la policia arbocenca ha rebut una trucada alertant que tres homes havien sostret una bossa de mà amb diferents objectes de valor i una quantitat considerable de diners en efectiu i que, seguidament, havien fugit en cotxe del lloc dels fets.

Després de l’avís, els agents han aturat el vehicle a l’N-340, amb quatre individus al seu interior. Inspeccionat l’automòbil, els policies han trobat diversos objectes de valor, presumptament robats, entre els quals hi havia fins a quatre telèfons mòbils. Per aquest motiu, apunten fonts policials, els ocupants han estat detinguts.

Quatre homes, identificats

Posteriorment, agents de la Policia Local de l’Arboç han localitzat uns altres quatre individus, caminant pel municipi amb actitud sospitosa. Els agents, precisament, han inspeccionat la zona on es trobaven i han intervingut una quantitat important de diners en efectiu, amagada al carrer. Aquests homes, explica la policia, buscaven els detinguts i han estat traslladats cap a les dependències policials, on han estat identificats.

Ara, les investigacions continuen, ja que les persones implicades podrien estar vinculades a una organització criminal. Els Mossos d’Esquadra, per la seva part, també han acudit al lloc dels fets.

"Urgent: Ataca violentament un veí de Reus i quasi acaba amb la seva vida" "El perillós delinqüent que s'amagava a Tarragona per un violent crim"