Detenen 'in fraganti' dos lladres mentre entraven a un domicili a Coma-ruga

Els robatoris s'han intensificat en el darrer mes, cosa que ha obligat la Policia Local a incrementar la presència policial
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local del Vendrell | @plelvendrell

L'Ajuntament del Vendrell anunciava aquest dilluns la decisió d'incrementar la presència policial al terme i als nuclis urbans del municipi com a mesura excepcional per lluitar contra l'allau de robatoris que s'han perpetrat durant el darrer mes. I és que, des del dia 9 de juny, s'han comptat, com a mínim, tres robatoris amb algunes similituds en el 'modus operandi'. De fet, aquesta mateixa matinada la Policia Local ha detingut dues persones per un robatori amb força en un domicili de Coma-ruga.

Els dos lladres han estat detinguts mentre robaven gràcies a l'avís d'un veí

Els fets han tingut lloc a l'avinguda del Parlament de Catalunya del nucli marítim vendrellenc, que limita a l'oest amb la línia ferroviària que uneix les localitats del litoral català. Gràcies a l'avís d'un veí que ha sentit sorolls, una patrulla de la Policia Municipal ha pogut localitzar i detenir dues persones que estaven cometent un robatori amb força en un domicili d'aquesta via.

Els dos presumptes lladres passaran immediatament a disposició judicial i s'investigarà la seva possible implicació en els altres robatoris coneguts al Vendrell. Mentrestant, se'ls ha intervingut diversos objectes i eines que utilitzaven per accedir als domicilis amb violència. A més, a un dels detinguts se l'ha denunciat per tinença de substàncies estupefaents.

Tots els robatoris comesos al Vendrell durant aquest mes comparteixen 'modus operandi'

Malgrat que no es amb exactitud de quina manera els lladres han intentat perpetrar el robatori d'aquesta matinada, se sap que ha estat amb força. 'Modus operandi' que coincideix amb els tres robatoris que s'han comès a diferents establiments comercials de la ciutat durant el darrer mes. Aquests han estat fets sempre amb violència, o bé amb la tècnica del butró (fent un forat a la paret des de l'exterior) o bé a pedrades. Caldrà veure si aquests indicis serveixen per treure conclusions.

"Atenció: Un nen, en estat greu després d'ofegar-se a Coma-ruga" "Més patrulles policials al Vendrell davant l'onada de robatoris a comerços"