Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

Detinguts dos individus per un robatori amb força a l'avinguda Sant Jordi de Reus

Els individus van ser arrestats al carrer de Rosich i la plaça del Pallol

La Guàrdia Urbana de Reus ha hagut d'actuar després d'un robatori amb força a l'avinguda de Sant Jordi de la ciutat. Aquests, després de cometre el delicte, van fugir del lloc dels fets i van ser buscats amb la descripció física feta després del robatori.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Segons explica la policia reusenca, gràcies a la descripció dels presumptes autors, els van poder localitzar a tots dos lluny del punt dels fets. Un d'ells va ser detingut al carrer de Rosich, mentre que el segon individu involucrat en el robatori va ser trobat i arrestat a la plaça del Pallol.

En conseqüència de la detenció, segons informa la Guàrdia Urbana de Reus, un dels seus agents va ser ferit en estat lleu durant aquesta.

Denuncien una presumpta cessió il·legal de treballadors a Reus

El grup BonÀrea-Corporació Alimentària Guissona, SA ha estat denunciat. La UGT-FICA de Catalunya ho ha fet davant la Inspecció de Treball per una presumpta cessió il·legal de treballadors a diferents centres catalans. Les implicades, entre d'altres arreu del territori, són la fàbrica de les Pallargues a Reus i les delegacions de la capital del Baix Camp i de Tortosa.

Indiquen que, 316 treballadors, estarien subcontractats per les empreses Adecco Outsourcing, Randstad i CTC dins d'aquests centres de treball, segons la UGT. Tots ells estarien fent tasques relacionades amb activitats laborals pròpies de la companyia BonÀrea. Estan dirigits i organitzats pels responsables de l'empresa i fan, exactament, els mateixos torns i horaris que la resta de plantilla. 

Per aquest motiu, la UGT denuncia que, BonÀrea, està utilitzant els treballadors de les falses cooperatives a empreses mercantils. El sindicat considera que la vinculació laboral entre aquests treballadors i la companyia BonÀrea respon a «una clara cessió il·legal de treballadors». Un cas similar va fer el Grupo Jorge i, després de ser denunciada davant la Inspecció de Treball, van ser obligats a posar tots els treballadors en les empreses del grup.


Comentaris