GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un curs de submarinisme acaba gairebé en tragèdia al Port de Roda de Berà

Tres vehicles del SEM han atès una dona que havia empassat aigua durant la immersió, perdent el coneixement

Ensurt majúscul al municipi tarragoní de Roda de Berà aquest dissabte. Tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han activat aquest matí de dissabte al Port de Roda per atendre una dona que s'havia ofegat quan realtizava un curs de submarinisme en aigües d'aquest municipi del Baix Gaià, acompanyada d'una altra persona. Segons ha informat el 'Diari de Tarragona', la dona hauria empassat aigua durant la immersió, perdent el coneixement i sortint a la superfície sense respirar.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Davant aquesta situació, la dona ha estat treta de l'aigua i s'ha donat avís al 112. Una vegada fora de l'aigua, la dona ha rebut maniobres de reanimació, fins que el SEM i agents de la Policia Local han arribat al lloc dels fets. Finalment, la víctima ha recuperat la consciència i ha tornat a respirar, moment en què ha estat traslladada per efectius del SEM a un centre hospitalari, tal com apunta el citat mitjà.