Darrere una porta i dins d'un sac de dormir: així van trobar dos lladres en un pis d'Amposta

Els fets es van produir ahir dimarts, 9 de juny, en un immoble del carrer Europa

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Amposta dos homes, veïns de la ciutat de 24 i 33 anys, amagats dins del pis on, suposadament, havien entrat a robar. La trucada d'un veí aquest passat dimarts, 9 de juny, a dos quarts de tres de la matinada va alertar que uns desconeguts havien entrat a robar al pis d'un bloc del carrer Europa. Quan els agents van arribar-hi, van trobar la porta forçada amb un tornavís que estava sobre la taula del menjador. Seguidament, van localitzar els sospitosos: un amagat darrere la porta d'una habitació, i l'altre dins d'un sac de dormir. Tots dos van donar explicacions incongruents sobre la seva presència a l'immoble i van acabar sent detinguts per robatori amb força en grau de temptativa.

Van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l'obligació de comparèixer davant de l'autoritat judicial quan siguin requerits.

"Preocupació a Coma-ruga: noves ocupacions d'habitatges durant el confinament" "Què passa amb els cocodrils? La Guàrdia Civil en confisca un a Cambrils"