Ensurt per un robatori en un concessionari de cotxes d'alta gamma de Tarragona

Un individu va entrar la matinada de dijous passat a les instal·lacions de Lexus
Ensurt al concessionari Lexus de Tarragona pel robatori d'un mòbil | lexus

Ensurt en un concessionari de cotxes d'alta gamma de Tarragona. La matinada de dijous passat, 28 de maig, les instal·lacions de la marca Lexus, ubicada al carrer de Caràbia del barri de la Floresta de Tarragona, a tocar de la T-11, van patir un acte vandàlic, el qual va quedar resolt en poques hores gràcies a l'actuació dels Mossos d'Esquadra.

Un individu va robar un telèfon mòbil de les instal·lacions de Lexus, i el dispositiu portava activada una aplicació d'ubicació. Un cop els Mossos d'Esquadra van tenir constància dels fets, van desplaçar-se fins al concessionari per fer les comprovacions corresponents. A continuació, els agents van anar fins al domicili del propietari del concessionari per notificar-li els fets.

A primera hora del matí de divendres, l'equip de la policia científica va acudir a les instal·lacions de Lexus per recollir proves i revisar les imatges de les càmeres de videovigilància. Gràcies a la informació que van obtenir, van poder localitzar el presumpte delinqüent abans del migdia de divendres. Com que el mòbil tenia activada la geolocalització i l'individu el duia a sobre, van poder-lo detenir ràpidament. 

"Actuació urgent en una casa de Calafell amb un elevat risc d'esfondrament" "Increïble: Els Mossos entren en una discoteca a Torredembarra i s'enduen una sorpresa"