Ferida una dona per l'esfondrament parcial del seu sostre a Reus

Els fets han tingut lloc al mateix edifici on el mes d'octubre passat es va calar foc amb la seva inquilina emordassada i lligada
Els fets han tingut lloc al número 31 del carrer de l'arquitecte Caselles | Adrià Morte

 

Part del sostre d'un edifici s'ha esfondrat aquest migdia a Reus provocant ferides menys greus a la seva inquilina. Quan passaven uns minuts de la una del migdia, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís i han desplaçat tres dotacions fins al carrer de l'arquitecte Caselles, on l'arrebossat del sostre d'una segona planta s'ha desprès amb la seva veïna a dins. Després de revisar l'estructura de l'edifici no es pateix perquè es pugui esfondrar el sostre, tot i que es desconeix què hauria provocat l'accident.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Tres dotacions de Bombers de la Generalitat s'han desplaçat aquest migdia al número 31 del carrer Arquitecte Caselles de Reus per l'esfondrament del fals sostre d'un edifici que ha ferit, de caràcter lleu, la veïna que hi viu. L'avís s'ha rebut a les 13.05 hores, els Bombers personats i l'arquitecte municipal han comprovat que havia caigut part de l'arrebossat del fals sostre de l'habitatge, l'estructura de l'edifici, però, no s'ha vist afectada segons confirmen fonts del consistori reusenc. L'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques ha traslladat la dona, de mitjana edat, a l'Hospital Sant Joan perquè l'atenguessin.

 

L'incendi del carrer de l'Arquitecte Caselles, presumptament, ha estat provocat | Frederic Recasens

 

Un incendi provocat amb l'inquilina lligada i emordassada a casa

Es tracta del mateix habitatge on, a finals del mes d'octubre passat, es va declarar un incendi provocat havent-hi la seva inquilina lligada i emmordassada a dins. De fet no era el primer foc que patia l'immoble, i els seus habitants asseguraven que els veïns els havien salvat la vida. El de finals d'octubre va ser el més greu, però era el quart que patien en poc més d'un mes.

 

Apunten que tots quatre haurien estat provocats i amb una perillositat en augment, des del primer, que va afectar només als baixos de l'edifici, fins al quart, que algú hauria calat després de lligar i emmordassar la veïna que hi viu amb el seu marit que, en aquell moment, era a treballar. El matrimoni desconeixia aleshores qui podia ser responsable d'aquests incendis ni el motiu per provocar-los.