Ferit greu un noi en caure de la teulada de la Cooperativa de Montblanc

Ha aterrat a sobre d'un quadre elèctric i ha patit diverses cremades

Greu incident el viscut aquest matí a Montblanc. Un noi ha patit un accident laboral a la Cooperativa de Montblanc, lloc on treballa i, de resultes de la caiguda, l'han hagut de traslladar fins a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb l'helicòpter medicalitzat.

El servei d'emergències ha rebut l'alerta als volts de les dotze del migdia quan el treballador de la Cooperativa de la capital de la Conca de Barberà ha patit un accident laboral. En concret, ha estat una caiguda mentre estava al sostre de la Cooperativa i ha aterrat a sobre d'un quadre elèctric. En conseqüència del contacte, ha patit diverses cremades importants pel cos. 

Fins al lloc de l'incident hi han anat els Mossos d'Esquadra, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter, el qual ha traslladat el ferit en estat greu fins a l'hospital barceloní. Així mateix, els Mossos s'encarregaran de la investigació per esbrinar les causes de l'accident laboral.

"Macrooperació policial als barris de Ponent de TGN amb denúncies i detinguts" "Fastigós: Intenta tocar i abusar de tres dones en un pis del centre de Reus"