La Policia Local de Vila-seca, en una imatge d'arxiu

Una masia de Vila-seca acull una festa il·legal i acaba amb 7 denunciats

La Policia Local de Vila-seca i els Mossos d'Esquadra van desfer la festa

Les festes il·legals en plena pandèmia de la Covid-19 i gairebé encarant la tercera onada estan a l'ordre del dia a les comarques de Tarragona. El passat 5 de desembre es va desarticular una festa il·legal en una nau industrial del municipi de l'Arboç, en un operatiu de la Policia Local de l'Arboç en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra. En total, es van interposar 6 denúncies

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Després d'aquesta actuació policial al Baix Penedès, ara el punt on s'ha realitzat una entrada per desfer una festa il·legal a Vila-seca. La Policia Local del municipi amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra van anar fins a una masia  del carrer Clavells, al barri de La Plana, on s'havien citat diverses persones, tal com informa el Diari de Tarragona. L'incident succeïa el dijous 17 de desembre.

En aquest sentit, un grup superior al màxim que marca la Generalitat de Catalunya i, a més, en ple toc de queda van ser identificats pels Mossos d'Esquadra i, set  d'ells, van ser denunciats  i van abandonar la finca.

Operatiu a l'Essentia de Vila-seca

Abans d'aquest incident a Vila-seca, el municipi de la Costa Daurada també va viure un operatiu dels Mossos d'Esquadra en presentar-se el passat 11 de desembre al local 'Essentia', situat al carrer de la Font.

En aquest, es va identificar alguns dels clients i la llicència i la documentació dels propietaris del local. Tot i no haver-hi cap irregularitat d'aforament i altres mesures de prevenció de la Covid-19, la queixa es va enfocar en la utilització que s'estava fent amb la música, ja que el local no té llicència de discoteca, sinó la de bar i restaurant, segons el citat mitjà. Per aquest motiu, es va aixecar una acta d'inspecció i van ser denunciats  per ús irregular al local.