Imatge de dos agents de la Guàrdia Urbana de Reus a la plaça del Prim

Roba un patinet elèctric a Reus i acaba enxampat pel propietari

La Guàrdia Urbana de Reus va veure la discussió al carrer del Monestir de Ripoll

El patrullatge  durant la nit d'aquest dijous de la Guàrdia Urbana de Reus ha acabat amb la confecció de diligències  per furt. Una patrulla de la policia reusenca, a tres quarts d'una de la nit, va presenciar una discussió  entre dues persones al carrer del Monestir de Ripoll, que connecta els barris de la Mare de Déu de Misericòrdia i el dels Monestirs. 

Segons informa la Guàrdia Urbana de Reus, l'incident ha tingut com a protagonista un patinet elèctric. Una persona ha intentat furtar  el vehicle de mobilitat personal (VMP) a l'altre i ha intentat fugir  del lloc. La marxa amb l'objecte robat, però, ha estat evitada pel propietari del patinet que l'ha enxampat. 

En atrapar el lladre, ha començat la discussió al carrer del Monestir de Ripoll de Reus. Fet que ha presenciat la Guàrdia Urbana de Reus i, tot seguit,  ha confeccionat les diligències  per furt a la persona que intentava fugir amb el patinet elèctric.

Nova nit complicada a Reus

En les últimes hores, la ciutat de Reus s'ha vist involucrada en diversos incidents durant la nit. La nit del dimarts, un bar de Reus situat al barri de la Pastoreta, veia com un client provocava diversos aldarulls provocats per l'intent de venda de substàncies estupefaents, que va acabar amb danys  al mobiliari del bar i diverses amenaces. Aquest, finalment, va acabar amb la detenció  d'un home de 43 anys i veí de Reus, després de l'arribada d'agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus.

Hores després, durant la matinada del dimecres, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus alertava d'un conductor circulant de manera erràtica per l'avinguda de Tarragona. L'avís es va donar a les 00.36 hores de la nit, quan van aconseguir aturar el conductor i se li va fer la prova d'alcoholèmia. Finalment, va donar un resultat positiu de 0,72 mg/l d'aire expirat, gairebé triplicant la taxa permesa per conduir de 0,25 mg/l. Per aquest motiu, se li va imputar un delicte  contra la seguretat del trànsit.