La Guàrdia Urbana de Reus fent un control nocturn

La Guàrdia Urbana de Reus enxampa un conductor quadruplicant la taxa d'alcohol permesa

L'individu no tenia assegurança ni ITV i tampoc té permís de conducció

La Guàrdia Urbana de Reus ha hagut d'actuar aquesta passada nit al carrer Mila i Fontanals, en concret, a la cruïlla amb el carrer Pintor Fuster. Els agents de la policia reusenca han aturat el conductor d'un vehicle en aquesta via. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Durant el control, li han fet la prova d'alcoholèmia. El conductor ha donat un resultat positiu d'alcoholèmia de 0,9 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, gairebé quadruplicant la taxa permesa. Per aquest motiu, els agents li han imputat un delicte contra la seguretat del trànsit.

A més, l'individu no tenia assegurança ni ITV  i tampoc té permís de conducció,   amb pèrdua de vigència.

Intenta fugir d'un control totalment begut

A principis de febrer, un individu va donar un resultat positiu d'1,06 mg/l després de fugir en un control dels Mossos d'Esquadra i va acabar xocant contra un arbre al carrer d'Astorga. La Guàrdia Urbana de Reus, per aquest motiu, li va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit per circular sota els efectes de l'alcohol, sent un delicte penal. Els agents reusencs també li van aixecar una acta per no complir amb les mesures restrictives derivades de la pandèmia.