Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus enxampa tres homes en un pis ocupat il·legalment al carrer del Roser

Un dels individus ha quedat detingut per un delicte contra la salut pública

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut aquest divendres, 9 d'abril, un home com a presumpte autor de delicte contra la salut pública i d'ocupació d'immobles. A més, dos homes més han quedat imputats també per ocupació il·legal.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En les darreres setmanes la policia reusenca havia rebut diverses queixes per part dels veïns del carrer del Roser. Per això, la unitat d'investigació de la Guàrdia Urbana va iniciar una vigilància i seguiments en un pis d'aquest carrer, comprovant que s'hi estaven cometent diversos delictes. 

Finalment, doncs, la tarda d'aquest divendres els agents han pogut detenir un individu, al qual se li imputa un delicte contra la salut pública i un altre d'ocupació. A més, també s'han denunciat dos individus més als quals també se'ls imputa un altre delicte d'ocupació d'immobles.

Quan els agents han arribat al pis en qüestió, han convidat els tres ocupants a abandonar l'immoble, els quals han accedit. A continuació, han contactat amb el propietari del pis per tal que es faci càrrec de l'immoble.