Fregant la tragèdia: Un home es clava un ganivet al coll a casa seva, a Bonavista

Els Mossos el van reduir i tapar les ferides i el SEM el va evacuar a l'Hospital Joan XXIII
El SEM el va evacuar a l'Hospital Joan XXIII | TarragonaDigital

Gran ensurt aquest passat dimarts al barri tarragoní de Bonavista. Un home es va fer una greu ferida al coll al balcó del seu domicili, fet que va provocar una gran pèrdua de sang, segons explica el Diari Més. L'incident al barri de Ponent va crear alarma entre els veïns i veïnes de la zona i es va alertar al servei d'emergències, on van aparèixer agents dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Es clava un ganivet a casa seva

Durant el migdia d'aquest dimarts, 7 d'abril, un home, el qual podria patir algun tipus de malaltia mental, es va clavar un ganivet al coll al barri de Bonavista

Els Mossos d'Esquadra van ser els primers a arribar a la zona de l'incident. Els agents van haver de reduir l'individu i, tot seguit, tapar les ferides per on perdia molta sang. En arribar el SEM, els professionals sanitaris li van proporcionar un calmant i evacuat de pressa a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

A més, l'home que es va autolesionar el dia abans havia estat al centre hospitalari tarragoní a causa de la malaltia mental i, a més, segons el citat mitjà, estaria sota els efectes de substàncies estupefaents en el moment de fer-se el tall al coll al balcó de casa seva.

  

"🚋Més problemes al Barri Ferroviari de Sant Vicenç: ara un incendi en un pis ocupat" "🔴ÚLTIMA HORA: Greu accident en un edifici a Valls amb una persona evacuada"