Imatge de l'incendi agrícola a Santa Coloma de Queralt

Vuit dotacions dels Bombers treballen en un incendi agrícola a Santa Coloma de Queralt

S'han activat set dotacions terrestres i l'helicòpter bombarder

ACTUALITZACIÓ 31/10/2020 a les 18.00 hores

Els Bombers han donat l'incendi de Santa Coloma de Queralt per extingit al voltant de les 17.50 hores i han informat que la superfície cremada seria d'una hectàrea.

Simultàniament, aquesta tarda s'ha declarat un altre incendi a les comarques tarragonines, a Móra d'Ebre, que ha cremat vegetació i ja està extingit. Hi han treballat cinc dotacions, una de les quals àeria.

NOTÍCIA 31/10/2020 a les 16.30 hores

 

Els Bombers de la Generalitat s'han hagut d'activat la tard d'aquest dissabte, 31 d'octubre, per extingir un incendi agrícola ubicat a Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís de l'incendi al voltant d'un quart de quatre de la tarda, concretament a les 15.16 hores, quan els han alertat d'un foc que creamava en uns terrenys a tocar de la carretera T-221, al terme municipal de Santa coloma de Queralt.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat fins a vuit dotacions dels Bombers, set de les quals terrestres i una d'aèria, amb un helicòpter bombarder. Les flames cremen en diversos bancals a tocar de la carretera T-221. Els Bombers continuen al lloc treballant en les tasques d'extinció del foc.