L'incendi en una botiga de roba a Roquetes afecta les mascotes d'un local del costat

S'han rescatat les mascotes de la botiga i s'han desallotjat els clients

Els Bombers de la Generalitat s'han activat el matí d'aquest dimarts, 10 de març, per un incendi que ha afectat tres establiments a Roquetes, al Baix Ebre. Segons han informat els Bombers, a les 10.18 hores han rebut l'avís de l'incendi, que s'ha originat al magatzem d'una botiga de roba del carrer de Pallars. Concretament, s'ha incendiat l'aparell d'aire condicionat, que s'ha cremat, i les flames han acabat afectant també peces de roba i material divers que estava al magatzem.

 

Com a mesura preventiva, els treballadors i els clients que estaven a la botiga han hagut de ser desallotjats. A més, el fum ha afectat dos establiments més del costat, una botiga de mascotes de dues plantes i un local tancat. Els Bombers han rescatat les mascotes que estaven a la planta baixa, les quals es trobaven en bon estat. Els animals del pis de dalt no ha calgut rescatar-les.

 

Set dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets on han dut a terme les tasques d'extinció del foc. A les 10.50 hores el foc ja estava apagat i han començat les tasques de ventilació del fum que ha acabat afectant els tres locals.

Més notícies de la categoria Successos