Cremen una moto i una furgoneta aquesta nit al barri de Campclar

Els Bombers també confirmen que han calat foc a diversos contenidors a la ciutat durant la nit
Els Bombers han extingit el foc en una furgoneta al barri de Campclar | Cedida

Nit d'incidents i vandalisme a la via pública de diversos barris de Ponent de Tarragona. Els Bombers de la Generalitat han confirmat fins a quatre atencions diferents per focs i incendis a contenidors i vehicles estacionats als barris de Torreforta i de Campclar, especialment. Els fets han tingut lloc entre les 20.00 i les 00.30 hores de la darrera nit, de dissabte a diumenge.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El centre de l'actuació vandàlica ha estat calar foc a una furgoneta blanca, estacionada a Campclar, i on els Bombers van rebre l'avís de l'emergència a les 22.36 hores d'aquest dissabte. Una dotació va treballar per extingir el foc en 45 minuts. Dues hores més tard, a les 00.21 de la matinada, un altre vehicle ha estat cremat a la via pública, en aquest cas una motocicleta, al carrer del Riu Llobregat del mateix barri de Campclar.

 

Nit moguda als barris de Ponent: cremen dos vehicles i diversos contenidors en ple carrer

El cos d'emergències també confirma altres avisos per foc en diversos contenidors del carrer de Ponent i del barri de Torreforta entre les 20.00 i les 22.00 hores, si bé encara es desconeix si els incidents tenen relació amb la crema dels vehicles al barri colindant. La Guàrdia Urbana de Tarragona, també desplaçada al lloc dels fets, ja treballa per esclarir les causes dels incidents de la darrera nit a Ponent.

Més notícies de la categoria Successos