Incendi a en un descampat a tocar de l'Anella Mediterrània de Tarragona

Hi treballen set dotacions dels Bombers
L'incendi ha cremat matolls en un descampat a Campclar | @bomberscat

Els Bombers de la Generalitat s'han hagut d'activar, el migdia d'aquest dimarts, 28 de juliol, per un incendi que crema a tocar del complex de l'Anella Mediterrània de Tarragona. El foc crema en un descampat al carrer Riu de Siurana, al barri de Campclar.

En un primer moment, els Bombers han activat fins a 9 dotacions, una de les quals aèria, i dues del Grup de Recolzament d'Actuacions Forestals (GRAF). Els Bombers han dut a terme les tasques d'extinció de les flames, les quals estaven ben acotades dins del descampat, sense cap edifici a la vora que pogués quedar afectat pel foc. A les 15.06 hores, els Bombers han donat l'incendi per controlat, i dues de les dotacions, una de terrestre i l'aèria, ja s'han retirat del lloc. La resta de camions continuen extingint les flames i remullant la zona.

Les flames han cremat bàsicament matolls i, tot i que no han afectat cap edifici, sí que han provocat una gran columna de fum negre. De moment, cap persona ha resultat ferida a causa de l'incendi.

"El lladre 'Spiderman', caçat a Tarragona en plena 'feina'" "Cambrils: Detingut un matrimoni ocupa per diversos robatoris en pisos"