Imatge d'un incendi a tocar de l'N-420, a Reus

Incendi de matolls a tocar de l'N-420, a la ciutat de Reus

Els fets es van produir al vespre d'ahir diumenge, 31 de gener | La Guàrdia Urbana va tallar les rotondes de Maspujols i el polígon AgroReus, per precaució

Ensurt a la carretera N-420, al seu pas per la ciutat de Reus, per un incendi de matolls al voral de la carretera. Els fets, concretament, es van produir durant el vespre d’ahir diumenge, 31 de gener, i les flames s’haurien desencadenat fruit d’alguna espurna empesa pel fort vent. La Guàrdia Urbana de Reus va tallar la circulació de vehicles a les rotondes de Maspujols i el polígon AgroReus, per evitar qualsevol perill. Els Bombers de la Generalitat, per la seva part, van sufocar el foc sense complicacions.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Incendi de canyes

Al migdia d'ahir diumenge, els Bombers de la Generalitat també van haver d'actuar en un incendi de canyes entre el carrer de Bèlgica i el carrer de Luxemburg, a la capital del Baix Camp. Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les 13.56 hores i els Bombers van desplegar vuit dotacions a la zona. El foc va cremar 4.000 metres quadrats de vegetació.