Crema un munt de palets al solar de la brigada municipal de Cambrils

S'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers
El foc ha cremat un munt de palets ubicats en un solar | Facebook

Els Bombers de la Generalitat s'han activat el matí d'aquest divendres, 6 de març, per un incendi a Cambrils. Segons han informat els Bombers, quan faltaven pocs minuts per les deu del matí, concretament a les 9.54 hores, han rebut l'avís d'un incendi a la confluència entre els carrers d'Adelaida i de Gabriel i Ferrater. El foc crema un munt de palets ubicats en un solar, concretament al de la brigada municipal de Cambrils, on hi guarden els seus estris, al carrer de Gabriel i Ferrater.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, que han dut a terme les tasques d'extinció de les flames. A les 10.52 hores han donat el foc per controlat. També s'hi han desplaçat la Policia Municipal de Cambrils i els Mossos d'Esquadra.

L'incendi ha provocat una gran columna de fum negre que ha creat molta expectació entre els veïns de Cambrils. De moment no consta que cap persona hagi resultat ferida a causa de l'incendi.

Els serveis d'emergència s'han desplaçat fins al lloc dels fets | Facebook

L'incendi ha provocat una columna de fum que ha cridat l'atenció de molts veïns | facebook

"🚨 LLADRES DE GIRA: Cau un perillós grup criminal que havia actuat al Vendrell" "👮🚚 CARRETERA I MÀNEGA: Detinguts 2 camioners lladres de combustible a l'AP-7, a TGN"