Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat

Col·lapsa el forjat de les tres primeres plantes de l'immoble ocupat a la Part Alta de Tarragona

Les flames han afectat el número 41 del carrer de les Ferreres, a tocar de la plaça dels Sedassos | El consistori en té identificats els inquilins i s'esbrinen ara les causes del foc

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

ACTUALITZACIÓ - 08.30 hores - 23/07

Els Bombers de la Generalitat han estat treballant fins a les dues de la matinada en l'edifici que ha cremat a la plaça dels Sedassos de Tarragona. En aquest moment, abans de marxar del lloc, han deixat la zona abalisada per evitar que ningú hi pugui accedir.

Abans d'això, han constatat que l'estructura de bigues de fusta de la segona planta ha quedat afectada. Així mateix, no es pot accedir a la tercera planta, ni tan sols per fer inspecció ocular.

Després de col·lapsar el forjat de la segona i tercera planta, també ho ha acabat fent la primera i només s'ha conservat el sostre de la planta baixa. Els Bombers i els serveis tècnics de l'Ajuntament de Tarragona han revisat les finques veïnes i, tot i aparèixer alguna esquerda, són habitables.

Finalment, a causa de l'incendi, una persona ha resultat ferida  i ha hagut de ser evacuada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona intoxicada per fum.

ACTUALITZACIÓ - 20.55 hores - 22/07

Els Bombers de la Generalitat donen per extingit l'incendi que ha cremat el número 41 del carrer de les Ferreres, a tocar de la plaça dels Sedassos de Tarragona. El cos, que segueix remullant la zona, realitzarà ara la inspecció ocular i valorarà l'estat de la finca després de l'efecte de les flames, per determinar possibles danys estructurals.

L'alcalde Pau Ricomà, per la seva part, ha confirmat a 'Tarragona Ràdio' que l'immoble afectat pel foc era una casa ocupada i que, ara mateix, tenen identificades les persones que hi vivien. Amb això, s'activaran els protocols de reallotjament dels serveis socials i s'esbrinaran, alhora, les causes de l'incendi.

NOTÍCIA - 19.37 hores

Incendi en un immoble ocupat a la Part Alta de Tarragona. Durant el vespre d'avui dimecres, 22 de juliol, un foc ha cremat la primera i la segona planta del número 41 del carrer dels Ferrers, a tocar de l'emblemàtica plaça dels Sedassos.

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 19.23 hores i els Bombers de la Generalitat hi han enviat fins a vuit dotacions terrestres. Efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana de Tarragona i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també han treballat al lloc dels fets. Per sort, no consten persones ferides.

A l'espera de la valoració de danys

Els Bombers, precisament, ja han avisat els serveis tècnics de l'Ajuntament de Tarragona i les diverses companyies de serveis per tal que facin una valoració de danys a la finca, un cop extingides les flames.