Pla general de l'exterior de l'empresa que s'ha incendiat

Extingit l'incendi en una planta de reciclatge a Constantí

S'han activat un total de 24 dotacions dels Bombers

ACTUALITZACIÓ 1/06/2021 a les 07.54 hores

Els Bombers han donat per extingit  l'incendi a la planta de reciclatge entre Reus i Constantí al voltant de la 1 de la matinada d'aquest dimarts. En finalitzar les tasques d'extinció, les dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han retirat del lloc. 

Per fer un control de la zona afectada pel foc, al llarg del matí d'aquest dimarts una dotació farà una revisió.

ACTUALITZACIÓ 31/05/2021 a les 20.38 hores

El complex industrial afectat consta de quatre naus, de les quals dues han patit l'efecte de les flames. A la nau on s'ha declarat el foc, que conté piles de paper, els Bombers remullen i remouen la zona amb l'ajuda de maquinària pesant. Les flames han afectat també la nau veïna, en la qual s'hi emmagatzemen dissolvents i recipients de plàstic, i s'hi treballa llençant-hi escuma. El sostre de les dues naus ha quedat afectat i en la primera ha col·lapsat parcialment. Els Bombers han informat que l'incendi no es podrà donar per extingit fins d'aquí unes hores.

Els Bombers continuen al lloc amb 8 camions d'aigua i  6 vehicles lleugers de coordinació. 

ACTUALITZACIÓ 31/05/2021 a les 17.30 hores

Cap a dos quarts de sis de la tarda els Bombers ja han donat l'incendi per estabilitzat. El foc ha afectat dues naus, una de reciclatge i una altra a l'interior de la qual hi havia garrafes buides. En total s'han mobilitzat 24 dotacions dels Bombers: 12 camions d'aigua, 2 camions d'autoescala i 10 vehicles lleugers de comandament i coordinació, entre els quals hi ha efectius del Grup Operatiu de Suport (GROS) i també una unitat medicalitzada.

ACTUALITZACIÓ 31/05/2021 a les 16.49 hores

Els Bombers continuen treballant en les tasques d'extinció de l'incendi, que afecta la zona nord-est de la nau, que està col·lapsant a causa del foc. En aquests moments, hi ha 16 dotacions dels Bombers treballant al lloc del foc.

Imatge de la columna de fum provocada per l'incendi en una planta de reciclatge entre Reus i Constantí
La columna de fum provocada per l'incendi en una planta de reciclatge | Xarxes socials

NOTÍCIA 31/05/2021 a les 15.21 hores

Els Bombers de la Generalitat s'han hagut d'activar el migdia d'aquest dilluns, 31 de maig, per un incendi en una planta de reciclatge ubicada al camí dels Ovellons de Constantí. Segons han informat els Bombers, l'avís del foc s'ha rebut a dos quarts de quatre de la tarda, i a causa de l'incendi s'han desallotjat els treballadors de l'empresa Griñó que es trobaven al lloc en el moment de l'incendi. De moment, no consta que hi hagi cap persona ferida.

S'han activat set dotacions dels Bombers que s'han desplaçat fins al lloc dels fets i estan duent a terme les tasques d'extinció de les flames, que estan cremant triturat de brossa i paper. Els Bombers estan treballant també per protegir la nau del costat i que les flames no hi arribin, ja que a l'interior hi hauria productes dissolvents, els quals són inflamables. Preventivament, també s'ha activat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).