Un camió dels Bombers de la Generalitat

L'incendi d'una xemeneia en una casa del Vendrell acaba amb una persona intoxicada

Els Bombers han actuat amb sis dotacions per extingir el foc

Perillós incendi el viscut la nit d'aquest diumenge al municipi del Vendrell. Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar en un foc a una xemeneia a la planta baixa d'una casa situada al carrer Joan Llimona de la capital el Baix Penedès. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'avís s'ha donat poc després de tres quarts de deu de la nit i els Bombers han enviat sis dotacions per a treballar en l'incendi. El foc ha cremat l'aïllant i el recobriment de l'interior del sostre de fusta de la golfa. Les flames que hi havia han causat molt fum, que ha afectat lleument la primera i la segona planta de la casa. Així mateix, també ha afectat les dues cases que hi ha al costat d'aquesta.

Els Bombers han aconseguit apagar les flames. En finalitzar les tasques d'extinció, s'ha comprovat el sostre de l'habitatge, utilitzant la càmera tèrmica, per descartar que no hi hagués cap punt calent i es pogués reprendre el foc.

En conseqüència de l'incendi, una persona ha estat intoxicada i ha estat atesa pels professionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). D'altra banda, els altres tres ocupants de l'habitatge n'han sortit il·lesos


 


Comentaris