S'incendia la xemeneia d'una casa a Deltebre

Cap persona ha resultat ferida
Imatge dels Bombers treballant en l'incendi d'aquest diumenge a Deltebre | cedida bombers

Els Bombers de la Generalitat s'han activat la tarda d'aquest diumenge, 24 de novembre, per un incendi en un habitatge a Deltebre. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís a les 15.39 hores, quan els han alertat d'un incendi en una casa unifamiliar ubicada al número 41 de l'avinguda de les Goles de l'Ebre del municipi del Baix Ebre.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, una d'elles amb l'autoescala per poder arribar a la sortida de fum de la xemeneia. L'incendi ha cremat la xemeneia de l'habitatge, així com la llar de foc. La resta de l'estança, el menjador ha quedat afectat per esquitxos a causa del foc. A causa de l'incendi, afortunadament cap persona ha resultat ferida.

Els Bombers donen consells per evitar incendis de xemeneies

Davant els recents serveis que han hagut de realitzar a causa d'incendis de xemeneies, els Bombers de la Generalitat han donat una sèrie de consells per evitar aquests incidents. Avisen que cal netejar, almenys un cop l'any, el tub de la xemeneia, per evitar acumulació de sutge. A més, aconsellen que l'habitació on hi hagi la llar de foc ha de disposar de ventilació, per evitar problemes de tiratge i acumulació de productes tòxics. 

"⚠ Cau el 'Bon Nadal' de la Pineda" "⚠ ATENCIÓ: 2 hores de retard a l'R15 de Rodalies per una avaria"