Comença el judici del sagnant intent d'assassinat a un taxista a Salou

L'individu està acusat d'un delicte d'assassinat amb traïdoria en grau de temptativa i d'un d'atemptat contra els agents de l'autoritat

La secció segona de l'Audiència Provincial de Tarragona comença aquest dilluns, 13 de juliol, el judici contra una persona acusada d'un delicte d'assassinat amb traïdoria en grau de temptativa i d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat, per uns fets delictius en diferents localitats l'any 2018.

Demanen més d'11 anys de presó

Els fets es remunten l'any 2018, quan l'acusat, diagnosticat de trastorn esquizo-afectiu crònic, després de deixar de prendre la medicació i consumir cocaïna, tot i haver-se d'abstenir del consum de substàncies estupefaents. 

Tot seguit, va agafar un ganivet de grans dimensions i, després de consumir més cocaïna, va agafar un taxi en direcció a Salou. El taxista, després de veure que no tenia posat el cinturó de seguretat, el va avisar. Després d'això, l'acusat el va atacar i apunyalar repetides vegades amb el ganivet que portava, perdent el control del vehicle, que va col·lidir contra la tanca de protecció de la via per la qual circulaven.

L'individu va abandonar el taxi i va agafar la motxilla que portava, deixant oblidat el ganivet, però va caminar en direcció Salou. Enmig del camí, l'acusat va agafar una pedra

Atemptat contra els agents de l'autoritat

Un agent dels Mossos d'Esquadra, després de concloure el seu servei de nit, havia estat comissionat per a la cerca de qui responia a la descripció de l'acusat. En trobar-se'l, li va advertir de la seva condició d'agent, mostrant-li la seva placa d'identificació, li va ordenar que s'aturi.

Pedra en mà, es va acostar cap a l'agent de manera intimidant i, després de diversos requeriments, va deixar anar la pedra, però va oposar resistència, fugint del lloc, en adonar-se que no portava el ganivet.

Més tard, el van enxampar i va ser detingut. El fiscal demana 11 anys i 6 mesos de presó, però es concorre la circumstància atenuant analògica de trastorn mental.

"Aquest matí: Greu accident laboral al polígon de Valls amb un ferit crític" "Vídeo molt tens: Dur enfrontament entre joves i policia a Torredembarra"