URGENT

Una veïna de Barcelona, primer cas de coronavirus a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Dos possibles casos de coronavirus al Baix Penedès, investigats

Intenten robar en quatre domicilis del carrer Riu Corb de Campclar en una sola nit

Els fets haurien succeït la nit d'aquest diumenge, 15 de desembre, pels volts de les onze | Els veïns haurien presentat denúncia als Mossos d'Esquadra
Detall del pany d'accés esberlat d'un dels domicilis del carrer Riu Corb, del barri tarragoní de Campclar. | TarragonaDigital

 

Continua la situació d'inseguretat al barri tarragoní de Campclar. Tot just quatre dies després que es visqués un altre episodi de cotxes, i contenidors, incendiats, la nit d'aquest diumenge, 15 de desembre, pels volts de l'onze, diferents individus van intentar assaltar quatre domicilis al carrer Riu Corb, del barri tarragoní de Campclar

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Alguns dels veïns afectats haurien presentat la corresponent denúncia als Mossos d'Esquadra aquest dilluns, 16 de desembre, a la tarda. Els intents d'assalts a domicilis particulars suposen un pas endavant en la situació d'inseguretat que es viu, d'unes setmanes ençà, a Campclar. 

 

Assamblea de veïns per tractar la problemàtica

Els veïns d'aquest barri de Ponent, de Tarragona, tenen previst reunir-se aquesta tarda, en assamblea, per a tractar la problemàtica. Es tracta d'una situació d'inseguretat que fa setmanes que s'allarga a Campclar. En poc més de tres mesos, s'han superat els cinc incendis de vehicles particulars. 

 

És una situació que, segons el vicepresident de l'associació de veïns del barri, Francisco Morcillo, en declaracions a TarragonaDigital, «és un tema preocupant pel barri. Tenim veïns que s'apropen a l'associació per preguntar-nos sobre aquests fets».

 

El divendres, 6 de desembre, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir un piròman que s'havia dedicat a encendre contenidors arreu del barri durant les darreres setmanes. El detingut, un home de 45 anys, va ser localitzat, per la policia local tarragonina, quan intentava calar foc a un nou contenidor. Amb l'assalt a domicilis que s'ha produït la nit de diumenge, 15 de desembre, la inseguretat continua creixent sense que es coneguin mesures correctores de la situació per part de les administracions corresponents.