Operatiu conjunt de la Policia Local de Calafell i la Guàrdia Civil al mercat de Segur de Calafell

Confisquen 4.223 peces de roba falsificada al mercat de Segur de Calafell

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Calafell van fer un operatiu conjunt

La Policia Local de Calafell i la Guàrdia Civil van actuar al mercat municipal de Segur de Calafell el passat 16 d'abril en un operatiu contra la falsificació  de productes. Durant l'actuació policial es va trobar una gran quantitat de roba presumptament falsificada, els quals corresponien a marques de roba esportiva conegudes i que es trobaven a la venda al públic. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els agents van fer un total de tres inspeccions i es va detectar nombroses peces de roba falsificada: pantalons, camisetes, dessuadores i roba interior masculina. En total es van intervenir 4.223 peces que en el mercat tenien un valor de 102.791 euros

Per aquest motiu, es va procedir a la intervenció de roba exposada per la venda  i es va posar a disposició judicial. A més, els fets s'han posat en coneixement del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia del Vendrell. 

La venda d'aquest material falsificat genera importants pèrdues econòmiques a Espanya i la destrucció de milers de llocs de treball. La Guàrdia Civil, per aquest motiu, en la seva tasca de resguard fiscal i treballant conjuntament amb les policies locals, fan aquests dispositius per detectar tota mena de productes falsificats.