Imatge de la policia actuant a la festa.

Una invitada a la festa de carnaval il·legal en una masia de Reus va donar l'avís a la Guàrdia Urbana

Es van identificar 33 assistents a la festa | Alguns van aconseguir fugir i altres es van amagar en armaris i sota els llits

La dita diu que 'per carnaval, tot s'hi val', però enguany, en temps de pandèmia i l'esdeveniment rei de la festa i la disbauxa suspesos arreu del territori, podem dir que enguany 'no tot s'hi val'. Això no ho van pensar les 33 persones identificades per la Guàrdia Urbana en una masia de Reus que havien organitzat una festa de carnaval sense respectar cap de les mesures antiCovid, a més dels que van aconseguir fugir del lloc dels fets.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Nous detalls de la festa de carnaval

La festa multitudinària, segons apunta el Diari de Tarragona, es va organitzar en una masia situada a la Riera de l'Abeurada, entre la ciutat de Reus i Castellvell del Camp. La casa va ser llogada per dues persones durant tot el cap de setmana i la Guàrdia Urbana de Reus va activar-se en ser informada de la festa il·legal. L'avís, a més, va ser una persona que estava invitada  a l'esdeveniment de carnaval, però va desestimar la invitació i va informar del lloc on s'estava desenvolupant la festa, perquè hi havia risc de contagi.

En adonar-se de l'arribada dels agents, els participants de la mateixa van començar el desplegament  i van començar a fugir  camp a través, d'altres es van amagar  en armaris i sota els llits. En entrar a l'interior de la masia es va comprovar que hi havia una festa, ja que tenien música, begudes alcohòliques, pipes d'aigua o fum de tabac, a més de la gran quantitat de gent present i sense respectar les mesures de seguretat.

Els organitzadors de la festa, a més, cobraven  entre 10 i 15 euros per accedir a l'esdeveniment. A més de les 33 persones denunciades, també es van fer controls d'alcoholèmia abans de poder agafar els seus vehicles, a més d'enxampar-ne alguns que havien fugit mentre tornaven a pel seu vehicle. El responsable del lloguer de la masia també va ser denunciada.