Una jove en estat greu després de ser atropellada a la C-31 al seu pas per Cunit

Els fets van tenir lloc aquest dissabte al migdia i la dona va ser traslladada a l'Hospital de Bellvitge | El govern cunitenc demana solucions immediates a la problemàtica

La C-31 al seu pas per Cunit torna a ser notícia i de manera negativa. Una dona de 20 anys va ser atropellada aquest dissabte al migdia en un pas de vianants de la C-31 en el tram que transcorre pel municipi cunitenc. Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els fets van tenir lloc a les 12.18 hores d'aquest dissabte en un pas de vianants de la concorreguda via. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Tres ambulàncies del SEM es van traslladar al lloc dels fets per atendre a la jove, que després de rebre assistència per part dels facultatius va ser traslladada a l'Hospital de Bellvitge. El seu estat, segons explicaven fonts del SEM, era greu

El govern de Cunit reclama solucions immediates

Incidents com el succeït aquest dissabte a la C-21 al seu pas per Cunit es produeixen periòdicament. Per això, davant d’aquesta situació, el govern de Cunit exigeix solucions immediates a la problemàtica. En aquest sentit, l’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, en representació del govern, ha alçat la veu un cop més per demanar a la Generalitat de Catalunya que «executi el projecte que està aprovat des de l’any 2017. Fa més de tres anys que anem escoltant que tenen la solució per a pacificar aquesta via, però no s’ha tirat endavant».

En un comunicat, l'Ajuntament de Cunit recorda que l’alcaldessa Dolors Carreras i Jaume Casañas, primer tinent d’alcalde, van visitar la Direcció General de Carreteres només formar govern a Cunit per a interessar-se per aquest projecte. Des d’aleshores, l’Ajuntament «no ha tingut cap resposta ni cap comunicació que hagi variat la situació». En aquest sentit, han assenyalat que «el consistori va acordar amb la Generalitat l'any 2017, fer unes actuacions de millora de l’enllumenat i de la senyalització dels passos de vianants, actuacions que es van dur a terme; però que havien de ser paral·leles al procés d’execució del projecte global».

En aquest sentit, el pròxim dimecres 15 de gener se celebrarà una reunió del Pacte del Penedès Marítim en la qual es reclamarà l'execució d'aquestes millores.

"🔥 Cremen unes deixalles a la Ronda del Mar d'Amposta" "🚨 URGENT: Un ciclista, en estat greu en accidentar-se contra un cotxe al Vendrell"