Jutgen a Tarragona un cas d'abús sexual a una menor d'edat drogada

També s'assentarà a la banqueta dels acusats un home per un delicte de violació
Jutgen a Tarragona un cas d'abús sexual a una menor d'edat drogada | TarragonaDigital

Els casos d'abusos sexuals i violacions estan a l'ordre del dia a l'Audiència Provincial de Tarragona. Aquesta setmana vinent, del 25 al 29 de novembre, se'n jutjaran dos on hi ha quatre implicats i dues víctimes. El fiscal, davant la gravetat de les situacions, demana entre 10 i 12 anys de presó pels acusats de cometre aquest delicte. 

Abusen sexualment d'una menor d'edat

Entre el dilluns i dimarts, dues persones seran jutjades per un delicte d'abús sexual a una menor d'edat. Segons l'escrit del fiscal, la víctima va conèixer als dos acusats al carrer, als quals els va explicar que havia fugit d'un centre de menors i, per aquest motiu, no tenia on passar la nit. 

  

Tots dos acusats, amb una tercera persona que no s'ha aconseguit identificar, van anar a casa d'un d'ells. Al domicili, els implicats i la víctima van fumar porros. Sota l'estat del consum de les substàncies estupefaents, tots tres van abusar sexualment de la noia. 

Per aquests fets, la fiscalia demana per les dues persones identificades d'aquest delicte d'abús sexual entre 10 i 12 anys de presó.

Obliga a mantenir relacions sexuals a punta de ganivet

Aquesta mateixa setmana, també es jutjarà un home per un delicte de violació. El fiscal demana 10 anys de presó per l'acusat de cometre l'agressió sexual a punta de ganivet. 

L'home compartia pis amb la víctima dels fets. Per obligar-la a mantenir relacions sexuals, aquest li va exhibir un ganivet per després cometre la violació. 

"💨 ALERTA VENT: Cauen llums de Nadal a Reus" "🚨 ATENCIÓ: Operatiu policial amb 3 detinguts a Roda de Berà"