Jutgen un mosso d'esquadra per robar joies confiscades de la comissaria del Vendrell

La Fiscalia de Tarragona demana un any i onze mesos de pres贸 i gaireb茅 sis anys d'inhabilitaci贸

Un any i onze mesos de pres贸 i cinc anys i onze mesos d鈥inhabilitaci贸. Aquestes s贸n les penes que afronta un mosso d鈥檈squadra acusat d鈥檋aver-se apropiat unes joies confiscades de la comissaria del Vendrell, segons informa el Diari de Tarragona. A m茅s, la Fiscalia tamb茅 li imputa un delicte de malversaci贸 de cabals p煤blics. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

La companya sentimental de l鈥檃cusat i la mare d鈥檃questa tamb茅 figuren dins el procediment acusades d鈥檜n delicte de receptaci贸. La Fiscalia demana cinc mesos de pres贸 i cinc d鈥檋abilitaci贸. L鈥檈scrit d鈥檃cusaci贸 informa que l鈥檃cusat pertanyia des del 21 d鈥檕ctubre de 2008 a la Unitat d鈥橧nvestigaci贸 de l鈥櫭rea B脿sica Policial dels Mossos d鈥橢squadra del Baix Pened猫s, concretament al grup de robatoris amb for莽a.

L鈥檋ome va aprofitar, entre l鈥檕ctubre del 2008 i el setembre del 2009, el lliure acc茅s que tenia al magatzem de la seva unitat per sostreure una llarga llista de joies confiscades. El pr貌xim 27 de mar莽 tindr脿 lloc la compareixen莽a en la Secci贸 Segona de l鈥橝udi猫ncia Provincial de Tarragona perqu猫 totes les parts arribin a un acord sobre la pena. Sin贸 茅s aix铆 es convocar脿 un judici sota jurat popular.

L鈥檃cusat va robar 22 objectes

Els Mossos d鈥橢squadra van detectar que havien desaparegut 22 objectes de la comissaria, que posteriorment van ser trobats al domicili de l鈥檃cusat i la seva parella a la Bisbal del Pened猫s i a la mare d鈥檃quest a Sant Boi del Llobregat. Les joies van ser decomissades a una dona durant un control policial dut a terme pels agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria del Vendrell. L鈥檃cusada no va en va justificar la proced猫ncia i del mateix control tamb茅 es van decomissar diversos m貌bils, rellotges, i altres joies que no es van trobar.

Posteriorment, l鈥檃dvocat de la dona va reclamar a la Unitat d鈥橧nvestigaci贸 dels Mossos els objectes perqu猫, segons va informar, podia aportar la factura. Va ser en aquest moment quan el cap d鈥檜nitat, juntament amb dos agents m茅s, van detectar que moltes de les joies havien desaparegut. Per tot plegat, els objectes tenien un valor de 27.806 euros i 2.140 els que no es van trobar.

"馃敶 L'esperada not铆cia que ha rebut Laura Sol茅, detinguda pels aldarulls postsent猫ncia" "馃 Bona not铆cia: Pluja de milers d'euros a Tarragona amb el darrer sorteig de l'ONCE"