Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos denuncien 23 persones que feien un 'botellón' sense mascareta a la Mussara

Els joves estaven ballant i consumint begudes alcohòliques a l’aparcament d’aquest antic poblat

Els Mossos d'Esquadra van aixecar, diumenge passat, 23 d'agost, fins a 23 actes per incomplir la normativa sanitària, i van detenir un jove de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d'un declite contra la seguretat pública. Els fets van tenir lloc al nucli abandonat de la Mussara, al Baix Camp.

A primera hora del matí de diumenge, una patrulla d'agents de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) que feia vigilància per prevenir i protegir el medi ambient en espais naturals, va desplaçar-se fin sal mirador de la Mussara, al terme municipal de Vilaplana, on van trobar un grup de persones que feien un 'botellón'. Els joves ballaven amb la música del equips de so dels vehicles aparcats, mentre consumien begudes alcohòliques. Cap dels participants en la festa duia la mascareta sanitària obligatòria.

Els agents van identificar 23 persones i vuit vehicles. Entre aquestes, es va detenir un home de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. Aquest detingut va quedar en llibertat amb càrrecs el passat dilluns al migdia després de declarar davant el jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

Així mateix, totes les persones identificades van ser denunciades per incomplir l’actual normativa sanitària amb motiu de la Covid-19, així com per generar sorolls innecessaris que pertorben el normal comportament de la fauna en espais naturals protegits i que la Llei d'Espais Naturals de Catalunya contempla sancions que van dels 300 als 600 euros.


Comentaris