Nou robatori a Calafell Poble: assalten una cafeteria durant la nit de Cap d'Any

Els fets han passat al voltant de les quatre de la matinada | Els lladres s'han endut la caixa, on hi havia uns 400 euros
Imatge de la porta del local, destrossada per una pedrada | Facebook / Associació Calafell-Poble

Nou any, nou robatori. Després dels fets d’ahir dimarts, 31 de desembre, a la gasolinera del passeig de la Unió i a una fleca del carrer del Mar, Calafell Poble ha viscut l’enèsim i penós episodi delictiu. Avui, primer dia del nou any, el Cafè Elisa ha patit un assalt amb força, perpetrat de matinada.

El local, situat al carrer de Jesús, s’ha despertat amb la reixa forçada i el vidre trencat per l’impacte d’una pedra. Aquesta vegada, els lladres s’han endut la caixa on, segons el propietari, hi havia uns 400 euros. Els Mossos d’Esquadra, en rebre l’alerta, han acudit al lloc dels fets i, ara per ara, s’investiga el cas.

Operatiu policial i videovigilància

Precisament, el passat cap de setmana, des del consistori calafellenc es va explicar que s'havia reforçat la presència policial al nucli antic del poble, amb un operatiu conjunt de seguretat entre els Mossos d'Esquadra i la policia local. Les patrulles fan controls, també amb agents de paisà, per trobar els autors d'aquest reguitzell d'atacs i robatoris a comerços del municipi.

La situació, evidentment, ha generat alarma entre el veïnat, que reclama accions policial i judicial més contundent. Fa uns dies, des de l'Ajuntament van anunciar que incrementarien el nombre de càmeres de videovigilància que hi ha repartides a Calafell, especialment en aquelles zones més sensibles.

També et pot interessar

"❗ CAP D'ANY REUS: Detingut per agredir al cap i a la cara el vigilant d'una discoteca" "🔴BONES NOTÍCIES sobre Mario Cabello, el tarragoní desaparegut de feia 2 mesos"