Imatge de l'operació policial contra quatre bordells de les comarques de Tarragona

Operació policial contra quatre prostíbuls a les comarques de Tarragona

L'ha dirigit la Policia Nacional, en col·laboració amb les policies locals de Tarragona i Reus i els Mossos d'Esquadra

Contundent actuació de les forces i cossos de seguretat contra l'explotació sexual a les comarques de Tarragona. La Policia Nacional, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra, han inspeccionat quatre prostíbuls de les comarques de Tarragona, per incompliment de les mesures contra la pandèmia i la llei d'Estrangeria. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En total, han identificat a 54 persones: 42 dones que exercien la prostitució; sis treballadors i sis clients. A més a més, els cossos policials han interposat un total de 27 denúncies. Les denúncies s'han basat, entre altres, motius, en la manca de mascareta i la tinença il·legal de drogues. Els propietaris de les diferents cases de barrets han rebut denúncies per tenir el local obert. La sanció econòmica per aquest darrer fet pot arribar als 60.000 euros. 

Simulaven estar tancats

L'operatiu policial s'ha dut a terme en dos dies diferents. En concret, la nit del 22 d'octubre i la nit del 5 de novembre. Els quatres locals simulaven estar tancats, amb les llums apagades, la porta principal tancada i sense servei de barra ni publicitat a les xarxes socials. Tot i aquest aparent cessament de l'activitat, en realitat estaven rebent clients per oferir serveis sexuals quan havien d'estar tancats al públic.  Així mateix, entre les 54 persones denunciades, hi ha quatre que es troben en situació irregular a l'Estat: 3 dones de Colòmbia i 1 home de Brasil. 

La brigada d'Estrangeria de la Policia Nacional de la comissaria provincial de Tarragona, conjuntament amb les brigades de Reus i Tortosa, ha dirigit l'operació, comptant amb la col·laboració de les policies locals de Tarragona i Reus, i del cos de Mossos d'Esquadra, L'operació s'emmarca en el pla de la policia espanyola contra l'explotació sexual, impulsat a partir de 2013. En aquest pla es prioritza l'atenció a la víctima d'aquesta mena de delictes. 


Comentaris