Una picabaralla al carrer Major de Constantí alerta els veïns de la zona

Els fets han succeït pels volts de la mitjanit
La baralla va començar després d'un intent de robatori al supermercat 'Mister Pa' | google maps

La mitjanit d'aquest diumenge, 28 de juny, cap al dilluns, 29, s'ha produït una forta picabaralla en un comerç del carrer Major de Constantí. Els fets han succeït en un local de la zona, el supermercat 'Mister Pa'.

La picabaralla s'ha produït, segons ha explicat el consistori de Constantí a TarragonaDigital, entre «4 i 5 persones. Han tingut una discussió pujada de to i s'ha personat la policia municipal, que ha identificat als implicats». Segons les fonts municipals, «cap dels implicats ha presentat lesions». Així mateix, fonts veïnals de la zona han indicat que «els fets han començat per un intent de robatori al local».

De fet, alguns veïns han aprofitat la xarxa social de Twitter per lamentar que només hi hagi «una sola patrulla en un poble com el nostre». Altres tuitaires han recordat que «els veïns no som la policia, són ells els qui han de sortir i vigilar».

"Més problemes: Nous episodis de violència al 'Rancho Grande' de Tarragona" "Ho feien en plena AP-7: el que acaben de descobrir els Mossos"