Imatge d'un vehicle de la Policia Local de Cambrils

La Policia Local de Cambrils deté un home per agredir la seva mare dues vegades en un dia

També s'ha detingut un home amb 20 antecedents i una ordre cerca i detenció

La Policia Local de Cambrils ha detingut un home de 31 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència domèstica. Els fets van tenir lloc aquest dimarts, 2 de juny, quan la mare, víctima, va denunciar a la policia a Reus que havia estat agredida pel seu fill. Aquesta primera denúncia es va interposar a la tarda, però el jove va reincidir i va tornar a cometre una agressió unes hores més tard.

La segona agressió va tenir lloc ja a la matinada, al voltant de les dues a Cambrils. La Policia Local de Cambrils va rebre un segon avís per part de la mare, que denunciava una nova agressió comesa pel seu fill, a casa seva, al barri de la Dorada. Així doncs, una patrulla de la Policia Local de Cambrils es va desplaçar fins al lloc dels fets i va detenir l'home, de 31 anys, per maltractaments en l'àmbit de la llar.

Un altre detingut que acumulava 20 antecedents

No és l'única detenció que la policia cambrilenca ha efectuat en les darreres hores. A tres quarts d'una de la matinada d'aquest dimecres, la Policia Local de Cambrils ha aturat un vehicle en un control per l'estat d'alarma a l'N-340. Al cotxe hi viatjaven dos homes de 30 i 33 anys, els quals tenien antecedents. Un dels homes acumulava fins a 20 detencions per robatoris i altres delictes i, a més, tenia una ordre de cerca i detenció. Per aquest motiu, doncs, la Policia Local de Cambrils l'ha detingut.