La Policia Local de Constantí denuncia 8 persones que feien una festa durant el confinament

Eren veïns de Tarragona, Reus i Constantí | En total s'han multat 35 persones
La Policia Local de Constantí també fa controls a l'interior del nucli urbà | cedida

La Policia Local de Constantí ha multat 8 persones que estaven fent una festa privada en un domicili al municipi en ple confinament. Els fets van tenir lloc a principis d'abril i els denunciats eren veïns de Tarragona, Reus i Constantí. A més, posteriorment, van crear aldarulls i molèsties al carrer ben entrada la matinada i per això també van ser sancionats per les ordenances de convivència ciutadana.

Des de l'inici del confinament, la policia constantinenca ha identificat un total de 900 persones i 555 vehicles en els diferents punts de control, ubicats a les entrades, sortides i interior del nucli urbà. A més, s'han efectuat un total de 35 propostes de sanció a persones per saltar-se el confinament. 

Aquests controls policials han permès també obrir diligències penals a 2 veïns del municipi per delictes contra la seguretat viària, ja que estaven conduint vehicles sense haver obtingut mai el permís de circulació. 

"🔴 MOLT FORT: Apallissa brutalment la seva dona a Vila-seca i fuig" "🚗 Se salta el confinament per circular begut i sense llums pel Vendrell"