La Policia Local denuncia un veí de Torredembarra per abandonar el seu gat

Els fets es van produir durant la tarda d'ahir dijous, 24 de setembre, a la zona del port
Imatge d'arxiu d'un gat | Laia Solanellas

La Policia Local de Torredembarra, amb la col·laboració de membres del Servei Marítim de la Guàrdia Civil, han instruït diligències contra un veí del municipi a qui s’acusa d’un delicte d’abandonament d’animal domèstic.

Els fets, precisament, es van produir durant la tarda d’ahir dijous, 24 de setembre, quan un membre de l’Associació Torrecat —entitat que duu a terme el control de colònies de gats al municipi— va informar que havia vist una persona que abandonava un gat en una d’aquestes colònies, ubicada a prop del port torrenc.

Tot just en aquell moment, una patrulla del Servei Marítim de la Guàrdia Civil va ser alertada per l’esmentat membre de Torrecat i van procedir a la immediata identificació de l’individu. Posteriorment, es van donar a conèixer els fets a la Policia Local de Torredembarra i, amb les dades aportades, els agents van instruir diligències policials dirigides a l’autoritat judicial.

"Estabilitzat l'incendi en unes piles de biomassa al Port de Tarragona" "Cau un grup criminal amb quasi 4.000 plantes de marihuana al Baix Penedès"