Exterior de l'Escola la Portalada d'Altafulla

Altafulla en alerta: Preocupació per la proposta d'un home en furgoneta a un alumne a fora l'escola

La Policia Local d'Altafulla reforçarà la seva presència als centres i els Mossos d'Esquadra han començat una investigació dels fets

L'Escola La Portalada d'Altafulla ha emès un comunicat alertant les famílies per un incident  succeït a la plaça que porta el mateix nom que el centre educatiu aquest passat dimecres 24 de març. Un home  que havia aturat la seva furgoneta  a la plaça va parlar amb un nen  que es dirigia sol a l'escola i, davant d'una situació estranya, aquest va fugir  corrent del lloc dels fets. La Policia Local d'Altafulla i els Mossos d'Esquadra estan al cas d'aquest incident i s'ha obert una línia d'investigació per estar alerta d'aquesta mena d'incidents. 

«T'agraden els gossos?»

Encara no ens segueixes a Telegram? Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

A primera hora del matí, de camí a l'escola, un nen  va ser protagonista d'una estranya situació  que ha portat a la preocupació als membres del centre i les famílies, així com del municipi d'Altafulla. 

Un home  va aproximar-se fins al nen, que anava sol, per preguntar-li si li agradaven els gossos  i si els volia anar a veure a la seva furgoneta  que tenia aparcada a escasses passes per veure'ls. El nen, innocentment, es va apropar fins al vehicle  de l'individu. Del seu interior hi havia sorolls de gossos, però no n'hi havia cap. En concret, hi havia un altaveu  que emetia els sons d'aquests animals.  L'alumne de l'Escola La Portalada, en veure aquesta situació, va reaccionar  de pressa i va fugir  del lloc per dirigir-se a dins de l'escola, a un lloc segur. 

L'Ajuntament d'Altafulla està al cas de l'incident succeït al centre escolar i assenyalen que «sembla ser un incident aïllat». Tot i això, han decidit reforçar  la vigilància  als voltants dels centres educatius, la qual s'afegeix a la patrulla fixa de la Policia Local que hi ha cada escola durant els matins. 

Els Mossos d'Esquadra, per la seva banda, també n'estan al cas i, segons han informat a TarragonaDigital, han obert una investigació per esclarir els fets, mentre estan en contacte amb el centre altafullenc per assabentar-se si hi ha un nou incident d'aquesta mena. 

Comunicat a les famílies de l'Escola La Portalada

La direcció del centre ha enviat un comunicat  a les famílies explicant la situació viscuda als voltants del centre el dimecres, 24 de març, al matí: «Benvolgudes famílies, us informem que ahir a primera hora del matí un home amb una furgoneta situada a la vorera de la plaça Portalada va mantenir una conversa amb un alumne que venia sol, preguntant si li agradaven els gossos i convidar-lo a entrar a la furgoneta per veure'ls. Per sort, l'alumne va reaccionar i marxar corrents. La Policia està al cas i hem demanat reforçar la vigilància, però creiem necessari que sigueu coneixedors de l'incident per la gravetat que suposa».