Primera mort pel brot de coronavirus a la residència de Santa Coloma de Queralt

A dia d'avui hi ha 26 casos positius entre les persones residents i el personal del centre
Residència de Santa Coloma de Queralt | google maps

La Residència i Centre de Dia Nostra Senyora del Carme de Santa Coloma de Queralt ha confirmat que en les últimes hores s'ha produt la primera mort pel brot de coronavirus entre els residents de l'equipament. A més, segons els resultats de les darreres proves diagnòstiques realitzades a la totalitat dels usuaris i personal de la residència, s’han confirmat 2 positius nous de residents, cosa que eleva la xifra total de contagiats a 26. Alhora, d'entre tots els residents, només falta saber el resultat d’una última prova diagnòstica.

Totes les persones diagnosticades com a positius estan aïllades i la seva atenció segueix els protocols marcats pel Departament de Salut. En aquest sentit, des de l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt i la mateixa direcció de la Residència s'assegura que s'està en contacte directe amb la gerència d’organització territorial del Departament de Salut per una correcta operativització de les mesures adoptades.

"❗ALERTA: Denuncien ocupacions d'habitatges a Tarragona en ple confinament" "🚔 Detenen un veí de Riudoms denunciat 11 vegades per no respectar el confinament"