ÚLTIMA HORA

Tallada la C-12 a Móra la Nova per un greu accident

ARA MATEIX

Troben una nova bomba de la Guerra Civil a tocar del Càmping Las Palmeras de Tarrgona

Primera mort per coronavirus a Tarragona, al Pius Hospital de Valls

La difunta és una veïna de Badalona que visitava el seu fill a Montblanc

La pandèmia del coronavirus es cobra la primera víctima mortal a la demarcació de Tarragona. Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, una dona de 88 anys, veïna de Badalona, va morir ahir dilluns 16 de març a la tarda al Pius Hospital de Valls. La dona, que s'havia desplaçat fins a Montblanc per tal de visitar el seu fill, va trobar-se malament i va anar al centre hospitalari de la capital de l'Alt Camp.

Arran d'aquest fet, actualment el fill de la difunta estaria en una situació de confinament en el seu domicili, com a mesura de prevenció de contagi. Per la seva banda, el Pius Hospital ha activat els protocols d'aïllament previstos en el pla de contingència davant de l'estat d'alarma sanitària pel que fa als pacients i el personal sanitari que treballa.

L'Ajuntament de Montblanc ha emès un comunicat en el qual assegura que «s'està treballant conjuntament amb els Serveis Sanitaris, Policia Local i Protecció Civil per minimitzar la propagació del coronavirus al municipi». També es demana a la població que extremi les mesures de precaució i que es confini a casa seva per evitar nous casos.

"🌧 Carrers inundats a Calafell i Cunit per les pluges" "🔴 INDIGNANT: Surten a navegar a TGN durant el confinament i els surt molt malament"