Imatge del desplegament policial per una baralla en un domicili al carrer d'Antoni Bofarull de Reus

Quatre agents dels Mossos resulten ferits després de ser agredits durant una detenció a Reus

Quatre persones van ser detingudes per atemptat contra agents de l'autoritat

Els Mossos d'Esquadra  van detenir, la nit d'aquest dilluns, 18 de gener, quatre persones acusades de quatre delictes d'atemptat contra agents de l'autoritat, després d'agredir i deixar quatre agents ferits. Els fets van tenir lloc al voltant de les onze de la nit al carrer d'Antoni Bofarull de Reus, quan els Mossos van rebre l'avís que s'estava produint una baralla entre diverses persones en un domicili.

En rebre l'avís, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus es van desplaçar fins al lloc dels fets. Quan arriben al pis, els Mossos van trobar-hi quatre persones residents, que van començar a increpar els agents, fins al punt que un dels individus va agredir un dels policies donant-li una empenta.

Davant l'agressió, els Mossos van procedir a detenir l'agressor, moment en què la resta d'individus es van abraonar sobre la policia, donant empentes i cops de puny a diversos agents. En total, quatre agents dels Mossos van resultar ferits de caràcter lleu.

Finalment, els quatre individus van ser detinguts per atemptat contra agents de l'autoritat. El succés va mobilitzar un gran nombre de dotacions policials que va cridar l'atenció dels veïns de la zona.