Recuperen al Vendrell una autocaravana robada a Torredembarra

La Policia Local del Vendrell l'ha recuperat aquest divendres 17 de juliol
L'autocaravana va ser robada a Torredembarra | PL Vendrell

El robatori d'una autocaravana sostreta durant aquest dijous al municipi de Torredembarra, ha tingut poc recorregut, després de ser recuperada per la Policia Local del Vendrell aquest mateix divendres. 

Roben una autocaravana a Torredembarra

Aquest passat dijous, 16 de juliol, el municipi de Torredembarra va ser víctima d'un robatori, en concret, uns individus van sostreure una autocaravana i van fugir amb ella. Des d'aquest moment, es va avisar d'aquest robatori amb la intenció de trobar el vehicle i retornar-lo als seus propietaris.

La Policia Local del Vendrell, aquest divendres a la tarda, ha informat a través de les seves xarxes socials que han trobat l'autocaravana sostreta al municipi del Baix Gaià i el viatge dels autors del robatori, ha tingut pocs quilòmetres de recorregut. 

Ara, els agents de la policia vendrellenca, resten a l'espera que el titular vagi a les dependències policials de la capital del Baix Penedès per recuperar l'autocaravana.

"Molt fort: Investigats a TGN per maltractar el seu gos, que va acabar morint" "Un perill a la carretera: Un conductor molt begut acaba accidentat a l'Ebre"