Retencions a l'N-340 al Baix Penedès per un incident amb un camió

Hi ha aturades de dos quilòmetres en els dos sentits de la marxa

Matí complicat a la xarxa viària penedesenca. Des de les nou del matí hi ha retencions a l'N-340 entre l'Arboç i Bellvei, causades per un camió que ha perdut part de la seva càrrega. De resultes de l'incident, s'ha tallat el carril que va en direcció nord, i s'està donant pas alternatiu. Això està provocant retencions en els dos sentits de la marxa, que ja arriben als dos quilòmetres. El succés ha tingut lloc a prop del nucli de Castellet i la Gornal.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

Més notícies de la categoria Successos