Imatge de la Guàrdia Municipal del Morell

Denuncien una onada de bretolades i robatoris les darreres setmanes a el Morell

Dos menors haurien sigut víctimes d'un atracament | Uns joves van llançar pedres contra un supermecat del municipi

Setmanes complicades al municipi de el Morell, a la comarca del Tarragonès. Ràdio Morell informava, aquest dilluns, 7 de setembre, que diferents actes d'incivisme durant l'estiu havien posat en alerta al poble. Entre altres, citava contenidors cremats, senyals de trànsit arrencades o, fins i tot, pedrades contra aparadors de botigues com el supermercat el Morell. 

Aquests fets, que s'han produït a les darreres setmanes, han anat pujant de to. El darrer cap de setmana, dos nois, segons ha explicat la mare d'un d'aquests joves en una publicació a Facebook, han sigut atracats mentre anaven de la Pobla a el Morell. Laura Martí, la mare d'una de les víctimes, ha assegurat que «van pegar al meu fill i al seu amic i els van amenaçar amb una navalla». Segons Martí, els autors dels fets serien dos nois menors d'edat.

Intent de robatori

La nit d'aquest dimarts, 8 de setembre, s'hauria produït un intent de robatori però aquest cop aturat per una veïna, Laura Martí, qui va trucar als Mossos d'Esquadra. Segons Martí, «eren quatre nois, pels volts dels 14 o 15 anys, que venien de Constantí». Martí, la mare d'un dels joves agredits el cap de setmana, ha assegurat, arran de l'agressió patida pel seu fill, que «continuaré controlant, per veure si aquests nois tornen o no» i ha agraït, també, «als Mossos que han vingut i han tingut molta paciència». 

Alberto Ortega, regidor de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de el Morell, ha assegurat, en declaracions a Ràdio Morell, que tenen localitzats als autors dels fets: «Tot apunta que és un grup d'entre 7 i 9 persones, que tenen entre 15 i 19 anys i tot apunta que els actes vandàlics d'aquest estiu, inclòs el de les pedrades, serien cosa d'ells». «La situació posa de relleu la necessitat de tenir la guàrdia municipal» ha reblat Ortega. 


Comentaris