Pla contrapicat d'una de les pintades que van fer els joves a les escales d'accés al pont roig de Tortosa des del barri de Ferreries

Sancionats tres menors per fer pintades a l'entorn del pont roig de Tortosa

Una veïna va alerta la Policia Local i els agents van trobar els joves amb pots de pintura i les mans tacades

La Policia Local de Tortosa va enxampar tres menors que acabaven de fer pintades als voltants del pont roig, el pont de la Via Verda, de la ciutat.

Els fets van passar aquest dilluns, 4 de gener, quan els agents van rebre l'avís per part d'una veïna, que va alertar-los que uns joves havien realitzat les pintades. La policia tortosina es va desplaçar fins al lloc i els agents van localitzar els joves amb pots de pintura vermella a la mà i els dits tacats de color vermell.

La Policia Local els sancionarà per incompliment de l'ordenança del bon ús de la via pública. Les sancions lleus per incompliment d'aquesta ordenança impliquen multes d'entre 100 i 750 euros.

S'enfronta a 18 mesos de presó per llançar un gos moribund a un contenidor a Tortosa

Un veí de Tortosa s'enfronta a 18 mesos de presó, acusat de ferir el gos de la seva parella i després haver-lo llençat, moribund, dins d'un contenidor. Els fets tenir lloc a la població de Jesús, pertanyent a Tortosa, el 4 d'abril de l'any passat. La fiscalia acusa l'home d'un suposat delicte de maltractament d'animal domèstic i sol·licita una pena de 18 anys de presó, a més de quatre anys d'inhabilitació per a la tinença d'animals i per a l'exerció de professió, ofici o comerç que tingui alguna relació amb els animals.