Batussa a Calafell

Col·loquen un filferro travessant un carrer de Segur de Calafell

La Policia Local investiga els fets

Una autèntica bretolada que podia causar una gran tragèdia a Segur de Calafell. Travessant un dels carrers més transitats del municipi del Baix Penedès hi havia un filferro a l'altura del coll de les persones, segons explica el Diari de Tarragona. L'objecte va ser trobat per una dona que passejava i va informar la policia del municipi.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Una trampa molt perillosa

Sense veure'l i notant-lo al coll és com va descobrir el filferro una dona a Segur de Calafell, a tocar de l'estació de tren. L'incident haguera estat molt més greu si la velocitat fos major, sigui corrent, pilotant una moto o anant amb bici. 

El filferro travessava la via de punta a punta, voreres incloses. Per aquest motiu va alertar la policia local i va començar a retirar-lo per prevenir algun possible accident. Els agents van comprovar la situació i han iniciat una investigació per poder saber qui va col·locar la trampa al carrer.


Comentaris