Un vehicle de la Policia Local de Calafella

Col·loquen un filferro travessant un carrer de Segur de Calafell

La Policia Local investiga els fets

Una autèntica bretolada que podia causar una gran tragèdia a Segur de Calafell. Travessant un dels carrers més transitats del municipi del Baix Penedès hi havia un filferro  a l'altura del coll de les persones, segons explica el Diari de Tarragona. L'objecte va ser trobat per una dona que passejava i va informar la policia del municipi.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Una trampa molt perillosa

Sense veure'l i notant-lo al coll és com va descobrir el filferro una dona a Segur de Calafell, a tocar de l'estació de tren. L'incident haguera estat molt més greu si la velocitat fos major, sigui corrent, pilotant una moto o anant amb bici. 

El filferro travessava la via de punta a punta, voreres incloses. Per aquest motiu va alertar la policia local i va començar a retirar-lo per prevenir algun possible accident. Els agents van comprovar la situació i han iniciat una investigació per poder saber qui va col·locar la trampa al carrer.