operatiu policial al barri Horts de Simó de Reus

Tres detinguts i 96 identificacions en un operatiu policial al barri de la Sardana de Reus

Es van aixecar diverses actes per drogues, armes o no dur mascaretes

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus van realitzar un nou dispositiu policial conjunt al barri de la Sardana, el passat divendres, 23 d'octubre, durant el qual es van detenir tres homes i aixecar desenes d'actes. En l'operatiu policial també hi va participar la Policia Nacional, que va dur a terme un control específic d'infraccions contra la Llei d'Estrangeria.

L'operatiu va començar al voltant de dos quarts de sis de la tarda del divendres i es va allargar durant diverses hores, tot i que la primera detenció no va trigar en arribar. Va ser a les 18.50 hores al carrer de Sant Joan, on es va detenir un home de 22 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Reus, com a presumpte autor d'un robatori amb violència

Els fets havien tingut lloc el passat 7 d'octubre, quan el detingut, que circulava damunt d'un patinet, va fer una estrebada i va fer caure una persona per robar-li una cadena d'or del coll i li va causar diverses lesions. Després de ser detingut, el dissabte va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus, on es va decretar el seu ingrés a presó.

Pel que fa als dos altres detinguts durant l'operatiu, es tracta d'un home de 20 anys de nacionalitat colombiana i veí de Vila-seca, i un home de 58 anys de nacionalitat marroquina i veí de Reus. Als dos individus els constava una ordre judicial de detenció.

A banda de les dues detencions, la policia va aixecar 7 actes per tinença de drogues i 2 per possessió d'armes prohibides. També es van denunciar els titulars de 10 vehicles per no tenir l'ITV o l'assegurança en vigor, immobilitzant dos dels vehicles. 

Durant aquesta actuació també es van intervenir bitllets falsos i una persona va quedar investigada per falsificació de moneda. Pel que fa a incompliments en matèria de les mesures restrictives imposades amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus, es va denunciar 4 persones per no portar mascareta. Els agents també van poder recuperar 2 patinets que constaven com a sostrets. En total, entre els tres cossos policials es van identificar 96 persones.


Comentaris