Troben en un hotel de Salou l'acusat d'un atropellament mortal a Oviedo

Els fets van tenir lloc el passat mes de setembre i l'home va fugir després d'atropellar mortalment una dona a Oviedo

L'home es va presentar a la caserna després de ser localitzat.
L'home es va presentar a la caserna després de ser localitzat. | EP
03 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 9:12h
La policia local d'Oviedo va detenir aquest dilluns, 2 d'octubre, el presumpte responsable de l'atropellamentmortal que va tenir lloc al barri de SanLázaro el passat 20 de setembre. En aquest incidenttràgic, una dona va perdre la vida, i la policia va estar rastrejant el conductorfugitiu des de llavors.

Segons ha informat l'Ajuntamentd'Oviedo, els agents de Seguretat Ciutadana van identificar el conductor de la furgoneta que es creu que va ser responsable de l'atropellament, el qual va tenir lloc entre els carrers San Lázaro i Gil de Blas. Posteriorment, es va iniciar un operatiu de recerca que va comptar amb la col·laboració de la policia local de Salou, ja que es creia que el conductor s'havia desplaçat a aquesta localitat.

L'home, va ser localitzat en un hotel de la CostaDaurada i després de ser requerit per les autoritats, el presumpte autor dels fets es va presentar voluntàriament a la caserna de Rubín aquest dilluns, en resposta a la citació de la policia local d'Oviedo.

El presumpte responsable ha estat posat a disposiciójudicial i compareixerà davant el jutjat d'instrucció número 3 d'Oviedo, segons ha informat l'Ajuntament.