Troben morta a una noia aspirant a actriu i model de 15 anys

Troben morta Sephora Laforge, una aspirant a actriu i model de 15 anys

La jove havia passat la nit amb els seus amics, i va ser localitzada sense vida hores després

El cos de Sephora Laforge, una jove de 15 anys aspirant a model i actriu, va ser trobat al Parc King George V d'Edimburg dimarts al matí per un home que passejava. De seguida es van desplaçar cap al lloc els serveis d'emergència però, malgrat els seus esforços, ja era massa tard per salvar a la menor, que havia passat la nit amb els seus amics.

La policia va certificar que «Al voltant de les 7.40 del matí de dimarts 22 d'octubre, es va trobar el cos d'una dona al Parc King George a Edimburg. Les investigacions sobre les circumstàncies que rodegen la mort estan en curs i està sent tractada com inexplicable». Tal com avança el diari 'Daily Record', aquestes mateixes fonts policials van explicar que la família de la Sephora la va notar angoixada dilluns a la nit.

Gran commoció a les xarxes socials

La jove era una noia popular i tenia molta presència a les xarxes socials on s'han concentrat molts missatges d'amics i coneguts. «Era molt maca i divertida. Un àngel absolut» o «Desitjaria poder dir-li que tot estarà bé, que estem devastats. És la pitjor notícia de la història» són alguns dels missatges que es poden llegir.

També et pot interessar...


Comentaris